ANNONS

Förskolebarnens litteraturpris delas ut för andra gången

Förra året var det premiär för Förskolebarnens litteraturpris. I år är det dags igen, meddelar ILT Inläsningstjänst i ett pressmeddelande. Priset går ut på att förskolebarn röstar på sin favorit bland 31 utvalda böcker. Vinner gör den författare och illustratör som har skapat boken som får flest röster, samt den förskola som motiverat valet av den vinnande boken bäst. Prisutdelningen sker på Förskolans dag den 20 maj 2020. Läs mer om de nominerade böckerna och lägg förskolans röst här, senast 18 mars 2020.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL