fbpx

Prestanda G-block T

Prestanda G-block T
Serie Personbilsteknik
Författare
Förlag Gleerups Utbildning AB
GenreTeknik
FormatBoardbook
SpråkSvenska
Vikt0
Utgiven2012-08-17
SABP
ISBN 9789140680785
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen

Prestanda G-block består av instuderingsuppgifter, praktiska övningar, kursprov och ett webbaserat uppföljningsverktyg för de två kurserna Personbilsteknik – introduktion och Reparation av personbilar och lätta transportfordon.

Materialet består av övningar i form av praktiska utbildningsmoment. Momenten är baserade på ämnes- och kursmål samt vanligt förekommande arbetsuppgifter inom yrkesområdet. Övningarna kallas för uppdrag, moment. Varje moment har teoretiska instuderingsfrågor, praktiska instruktioner och en uppföljning. De teoretiska instuderingsfrågorna för momentet finns i Prestanda G-Block T. De praktiska delarna av momentet finns i Prestanda G-Block P. Uppföljningen, kunskapstestet för momentet finns i FT-Test G-Block. Faktaserien PbT kan med fördel användas som referensläromedel. 

Prestanda G-block T är ett häfte som innehåller teoretiska instuderingsuppgifter. Häftet följer samma indelning som Prestanda G-Block P. Läromedlet kan användas som en förberedelse inför att eleverna ska genomföra momentet praktiskt på verkstadsgolvet eller ett efterarbete, en fördjupning, efter att momentet utförts i praktiken. Fördelen med att denna teoretiska del ligger separerat från den praktiska är att eleverna kan arbeta med den på andra platser än i verkstaden och vid andra tider än under den verkstadsförlagda tiden. Facit till övningarna finns i G-Block Lärarwebb.

Prestanda G-block T i korthet:
• häfte med teoretiska instuderingsuppgifter
• kan fungera som förberedelse inför ett praktiskt moment
• kan användas i fördjupningssyfte efter ett moment utförts i praktiken

Stäng meny