Studio SN7 avvecklar programverksamhet – svårt att få kulturstöd

Studio SN7 lägger ner sin programverksamhet.

🎤 Ridå. I tre år har Volante drivit Studio SN7, granne med bokhandeln, på Stora Nygatan 7 i Gamla Stan, Stockholm. Över 280 evenmang i form av panelsamtal, workshops, föreläsningar, poddar mm har det blivit under åren. Men nu är det slut.
”Dessvärre har vi inte lyckats få våra ansökningar från olika håll om ytterligare kulturstöd beviljade, vilket har gjort det svårt för oss att växla upp till nästa nivå och skapa en hållbar verksamhet med ett eget kurerat program som var ambitionen. Det har tyvärr inneburit att vi gemensamt bestämt oss för att avveckla Studio SN7:s programverksamhet med tillhörande idéstudio som erbjudit konsulttjänster”, skriver Mattias Desac, programansvarig, i ett inlägg på LinkedIn.
Det kommer fortsatt att gå att hyra lokalen, vilket många förlag gjort för releaser exempelvis.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Johanna Melén med ny bok om länderna i Putins skugga

Imperiehunger är en bok om de självständiga länder som genom historien dominerats av Ryssland och som fortfarande drygt tre decennier sedan Sovjetunionens fall kämpar för att ses som något annat än före detta sovjetrepubliker.

En balansgång i ondska

Anne Agardhs ”Med slavar i lasten” är en historisk roman baserat på ett verkligt livsöde; en svensk man som var slavhandlare på 1700-talet.

För tjugo år sedan ville Anne Agardh veta mer om sin släkt.