Bookbeat får läsare och lyssnare från telekombolaget Elisa i Finland

🎧 Strömhopp. BookBeat inleder ett samarbete med Finlands ledande telekombolag Elisa. Det innebär att användare av Elisa Kirja som är Elisas tjänst för digitala e- och ljudböcker från 17 juni 2024 kommer att flyttas över till BookBeat.
– Elisa Kirja har varit en pionjär på den finska bokmarknaden och lanserade sin tjänst för e-böcker redan 2010. Sex år före vi på BookBeat lanserade i Finland. Vi är imponerade av vad de gjort och kommer att göra allt vi kan för att användarna nu ska känna sig som hemma i BookBeats tjänst, säger Niclas Sandin VD på BookBeat i ett pressmeddelande.

redaktion@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Ola Nilsson släpper novellsamling

Regelriket är ett porträtt av sonen och den förlorade modern, men också en samling berättelser om livets förutsättningar och bristningsgränser, om konst, trasig kärlek och mänskliga relationer i blixtbelysning.

Från dataspel till världar i bokform

Stefan Gadnell – Skaparen av 90-talets spelsuccé och Akvarellkonstnär

Stefan Gadnell, känd som skaparen av det svenska succéspelet BackPacker från 90-talet, är idag en framstående akvarellmålare och författare.