Nextory justerar systemet efter klagomålen

🎧 Obegränsad. Boktugg skrev om kritiken mot Nextory i februari då ett flertal användare blivit avstängda för ”otillåten användning”. Några ansåg sig felaktigt anklagade och anmälde till Konsumentverket (som nu tagit emot 38 anmälningar om oskäliga avtalsvillkor).
– Det har också drabbat ett antal vanliga användare, tyvärr. Vi har tagit till oss av feedbacken och sett över och justerat hur vi identifierar otillåten användning, men också hur vi kommunicerar med våra användare, säger Shadi Bitar till Svenska Dagbladet.
Han bekräftar för SvD att användare som inte bryter mot andra regler i teorin ska få lov att lyssna dygnet runt.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL