Spotify lanserar ljudboksabonnemang för sina gratislyssnare

🎧 Paketering. Spotify lanserade i höstas ljudböcker som en del i sitt Premium-abonnemang i USA, UK och Australien där det ingick 15 timmar i månaden. Nu lanserar Spotify även en fristående ljudboksprenumeration riktad till alla användare i USA med gratiskonto – 15 timmar för 9,99 dollar i månaden, skriver Techcrunch. Förmodligen hoppas Spotify locka många att uppgradera till Premium som kostar 10,99 dollar. Värsta konkurrenten Audible erbjuder en bok i månaden för 14,95 dollar – en ljudbok som kunden dock får behålla och dessutom kan spara sina credits.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL