Expressen Dok blir betalpodd på Spotify

”Expressen Dok: Hamburgerkungen” går att höra hos Expressen och på Spotify, där lyssnarna kan koppla ihop sitt Spotify-konto med Expressen Premium.

🎧 BETALPODD. Dokumentärserien ”Hamburgerkungen” om den hemlighetsfulla miljardären Curt Bergfors som grundade hamburgerkedjan Max släpps av ”Expressen Dok”. Den blir Premium-låst via Bonnier News nya integrering med Spotify, där Expressens och Bonnier News Premium-exklusiva poddar finns på Spotify genom Spotify Open Access.
– Lyssnarna som kopplar ihop Spotify med ett Expressen Premium-konto får direkt tillgång till de exklusiva poddarna på Spotify. Poddarna finns även tillgängliga i Expressens app och sajt, säger Kristina Arvidsson, tf läsarintäktschef Expressen, i ett pressmeddelande.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Kampen för livet – nu som ljudbok.

En klimatkollaps har drabbat jorden med förödande konsekvenser. Fyra personer får det svåraste av uppdrag, att leda ett projekt som ska rädda mänskligheten från att dö ut.

Fotobok där det tysta landskapet ges en röst

Johanna Syrén fångar i denna dokumentära fotobok det moderna lantlivet i en värld i förändring. Genom bilder och berättelser ger hon en inblick i människors liv och deras nära band till naturen och djuren. Skribenten Samantha Ohlanders ger ytterligare perspektiv kring jordbrukets och glesbygdens utmaningar och den betydelse våra gemensamma värderingar har för framtiden. Boken Av jorden tar oss med på en resa genom historien och nutiden och väcker frågor om identitet och ansvar för en mer omsorgsfull och hållbar framtid. 

Från dataspel till världar i bokform

Stefan Gadnell – Skaparen av 90-talets spelsuccé och Akvarellkonstnär

Stefan Gadnell, känd som skaparen av det svenska succéspelet BackPacker från 90-talet, är idag en framstående akvarellmålare och författare.