Spotify har nu lanserat 15 timmar ljudböcker även i USA

Spotify ljudböcker

🎧 Spotify. I onsdags fick även Spotify Premium-prenumeranter i USA tillgång till 15 timmars ljudbokslyssning. Sedan tidigare har kunder i UK och Australien fått tillgång. De amerikanska lyssnarna kan välja bland över 200 000 ljudböcker, bland dem nya titlar som Britney Spears-biografin. I ett pressmedelande skriver Spotify om en undersökning de gjort där hela 72 (!) procent av Generation Z och Millennials (18-34 år) lyssnar på ljudböcker samt att 37 % lyssnat på samma ljudbok två eller fler gånger. Populäraste genrer enligt samma undersökning: humor (31 %, fantasy (28 %), business/ledarskap (28 %), självhjälp (27 %) och true crime (27 percent). Hoppsan, inga deckare eller romance?

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL