Polaris och Malmö stadsteater bjuder in till bokcirkel om Flygt-roman

Författaren Torbjörn Flygt och skådespelaren Erik Borgeke. Pressbild: Malmö stadsteater.

Bokcirkel. I december blir Torbjörn Flygts prisbelönande roman Underdog teaterföreställning på Malmö Stadsteaters scen Hippodromen. Tillsammans med Bokförlaget Polaris och författaren Torbjörn Flygt, bjuder teatern nu in till att bilda Malmös största bokcirkel kring romanen. Deltagarna bjuds in till ett bokmingel den 29 november med författaren där de får sina böcker signerade. Alla som är med i bokcirkeln läser sedan Underdog inför en specialvisning av föreställningen den 25 januari.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL