Michelle Obama gör podcast exklusivt för Audible

🎙️ Obamaudible. Michelle Obama har gjort succé som författare till böckerna Min historia (2018) och Ljuset vi bär (2022) varav den förstnämnda men inte den sistnämnda finns som ljudbok på svenska (pga hennes förlag Penguin Random House unlimited-allergi). Men i somras skrev hennes och Baracks produktionsbolag avtal med Audible och i mars är det premiär för Michelles The Light podcast. Exklusivt som en Audible Original.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.