Ardelius och Rydell startar podden Kulturmännen

🎙️ Kulturpodd. Gunnar Ardelius (författare och generalsekreterare på Sveriges Museer) och Anders Rydell (författare och chefredaktör på tidskriften Författaren) har startat podcasten Kulturmännen. Med ett avsnitt varannan vecka, och kommer podden att ta upp aktuella ämnen som rör litteratur, museifrågor och kulturpolitik.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL