Prins Harry passerar 3,2 miljoner sålda böcker över hela världen

👑 PrinsUppdatering. Prins Harrys bok Spare (Den andre) har nu sålt 3,2 miljoner exemplar globalt första veckan och har slagit flera försäljningsrekord (flest exemplar på snabbast tid). Den har blev etta på topplistorna i  USA, Kanada, Storbritannien, Australien, Brasilien, Chile, Colombia, Danmark, Tyskland, Frankrike, Holland, Italien och Peru, skriver Publishers Weekly. Men inte i Sverige? Boken var visserligen etta på fackbokstoppen för vecka 2 (9-15 januari).

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.