Prins Harrys Den Andre överlägsen etta

👑 Harryfeber. Inte oväntat var Prins Harrys bok Spare (Den andre) överlägsen etta på UK Top 50 senaste veckan med 467 183 sålda tryckta böcker, skriver The Bookseller. Totalt har britterna köpt över 750 000 exemplar inräknat ljud- och eböcker. Förlaget Transworld har nu både den snabbast säljande fackboken och den snabbast säljande vuxenromanen genom tiderna. Det sistnämnda rekordet sattes av Dan Brown med The Lost Symbol.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.