Pia Krantz debuterar med en roman om att välja sig själv och sin egen lycka

Pia Krantz 

Att skriva är som att flöda ord, ord som bildar en text till en bok, en låt eller en dikt. Att skriva är avslappnande och energigivande på en och samma gång och något jag värnar om. Jag hade nog aldrig tänkt att jag ska bli författare utan mer att jag vill bidra till världen med mina ord och texter. Jag skrev min första bok för ca sju år sen, men inte förrän sex år senare valde jag att släppa boken.

Min väninna brukar säga att mina två hjärnhalvor är lika stora. Hon menar då att jag växlar mellan den logiska, faktabaserade världen och den kreativa, formlösa världen och hon har nog rätt. Jag jobbar till vardags som ingenjör med struktur, ordning och reda, och på fritiden skriver, målar eller skapar något annat som kommer till mig.

Jag har alltid varit intresserad av ledarskap och det personliga ledarskapet, balansen, att må bra och skapa det liv som vi väljer att leva. Det är det som speglar sig i min bok.

Svärmorsdrömmen

Svärmorsdrömmen

Leias ansträngda relation till sin mardrömslika svärmor sliter på henne, men hon biter ihop – för maken Marcus och barnens skull. Efter ett tag börjar hon få ont i magen över minsta tanke på att träffa Margareta. Hon vädjar till Marcus, men han förmår inte att gå emot sin mamma och ge Leia stöd.

En dag går Margareta för långt. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Åttonde boken om Familjen Knyckertz

Nu släpps bok nr 8 i serien om Familjen Knyckertz. Den här berättelsen innehåller husdjurslängtan, en avliden släkting, en papegoja med inte helt rent mjöl i påsen,

Jeanette Bergenstav släpper tredje boken i Sundin-serien

Jeanette Bergenstav kombinerar skickligt psykologiskt djup med nagelbitarspänning i Havsgrav, den tredje boken i den populära serien om frilansjournalisten Jennifer Sundin.

I Bohusläns ytterkant lovar en retreatledare frihet från skuld,