Fem som debuterar 2022 – och låter läsarna följa dem på Debutantbloggen

Fem debutanter att följa under 2022.

Nytt år innebär också nya författare på Debutantbloggen. Under 2022 ska vi få följa de fem debutanterna Victoria Everbrand, Tua Burlin, Samuel Åhman, Per E Åsberg och Emma Lind.

Debutantbloggen startades i december 2008 av de tre debutanterna Augustin Erba, Kevin Frato och Kalle Dixelius. Under 2009 skrev de på bloggen om sina upplevelser, framgångar och motgångar. Dessutom bjöd de in gästbloggare som skrev om sina upplevelser som debutanter.

Och i slutet av 2009 lämnade de över stafettpinnen till ett nytt gäng debutanter som förde arvet vidare. Traditionsenligt har nya debutanter tagit över vid varje årsskifte och listan på före detta debutantbloggare är nu lång.

Nu är det alltså dags för årsskifte och under 2022 ska vi få följa dessa fem:

  • Victoria Everbrand som debuterar med romanen Härifrån som släpps på Norstedts i mars. Det är en historia om att växa upp på en liten ort och vilja fly. Om att längta bort från ärvda synder och om att leta efter sina rötter. Om Ozzie och Hanna och en sommar där allt ställs på sin spets. Hon har för övrigt redan hunnit synas i form av en TT-intervju.
  • Tua Burlin som debuterar med en historisk romance vid namn Konungens sändebud (Lind & Co i mars 2022).
  • Samuel Åhman som debuterar med spänningsromanen Linnés arvinge på Kaunitz-Olsson i april. Den kortaste pitchen lyder ”En svensk Dan Brown, typ”.
  • Per E Åsberg som debuterar med en thriller i gängmiljö som utspelar sig i Stockholms förorter. Boken ska komma till sommaren 2022.
  • Emma Lind som debuterar med feelgood-romanen En man till Amanda som kommer ut någon gång under 2022, ”kanske lagom till första skörden av nypotatis”.

Läs mer om de fem blivande debutanterna på Debutantbloggen.

På tal om debutanter, du vet väl att Boktugg publicerar debutantporträtt på löpande band? Och är du debutant ska du inte missa att skicka in en presentation av dig själv i samband med att boken kommer ut!

99 % av Boktugg är gratis att läsa. Regelbunden läsare?  Prenumerera!

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL