Årets läsupplevelse 2021: Plats 25–48

Årets läsupplevelse 2021 framröstad av Boktuggs läsare. Foto: iStock. Montage: Boktugg.

Boktuggs läsare har röstat fram Årets läsupplevelse 2021 som vi presenterat fram till julafton. Här presenterar vi de 24 böcker som var närmast topp 24. De hamnar alla på delad 25:e plats.

På julafton presenterade vi boken som fått flest röster av er läsare: Årets läsupplevelse 2021 – plats 1: ”Löpa varg” av Kerstin Ekman.

Som vi tidigare nämnt var det många olika böcker som fick röster. I vissa fall bara en enda röst eller några enstaka. Bland dem som fått flera röster, men där det ändå inte räckte till en plats bland de 24 bästa, har vi sammanställt en lista över plats 25–48. Men vi har inte rangordnat dem eftersom många placeringar var delade.

Istället så hamnar dessa 24 böcker på en delad 25:e plats. Se det som en lång lista med bra boktips. Nedan alltså inte inbördes ordning utan i bokstavsordning på titel.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.