ANNONS

Poeten och ledamoten av Svenska Akademien Jila Mossaed är en av flera gäster vid Litteraturfestivalen i Mårbacka. Arkivbild: Björn Larsson Rosvall / TT.

Jila Mossaed kommer till Litteraturfestivalen på Mårbacka

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Litteraturfestivalen på Mårbacka kommer i år att uppmärksamma att det är 100 år sedan kvinnor i Sverige tilläts rösta för första gången. Vid sidan av författarsamtal kommer programmet också att innehålla poesistafett, seminarier och högläsning, samt skrivarverkstäder för barn och vuxna.

Inbjudna författare är bland andra Ann-Helén Laestadius, Moa Backe Åstot, Vigdis Hjorth, Kristina Sandberg, Balsam Karam och Burcu Sahin samt poeten Jila Mossaed, som även är medlem i Svenska Akademien.

I en av programpunkterna möter biografiförfattarna Ulrika Knutson och Anna Nordlund varandra i ett samtal om Elin Wägner och Selma Lagerlöf.

Litteraturfestivalen på Mårbacka arrangeras av kulturjournalisten Yvonne Ihmels och poeten och kulturarbetaren Sara Falkstad och äger rum den 7 augusti.

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var positiv. Som du märkte slapp du betalvägg. Om du har möjlighet får du jättegärna bli Supporter (1 kr/dag) och stötta Boktugg så kan vi fortsätta skriva om böcker och bokbranschen. Det går även att swisha en tjuga eller mer.
(Om du redan är Supporter – tack!)

TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL