ANNONS

Selma Lagerlöfs Mårbacka behöver renoveras

Selma Lagerlöfs Mårbacka i Sunne behöver renoveras. Mårbackastiftelsen som driver minnesgården har ansökt om ett renoveringsbidrag hos länsstyrelsen på 200 000–250 000 kronor för att rusta balkongen på huvudbyggnadens östra sida samt ytterligare renoveringar av en annan byggnad, uppger Sveriges Radio P4.
Mårbacka tar årligen emot cirka 40 000 besökare och driften av gården finansieras huvudsakligen av entréavgifterna. I år får stiftelsen också ett driftsbidrag på 100 000 kronor från Region Värmland.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se