Robotjuryn är tillbaka för att bedöma Halloween-noveller i en ny tävling.

Ny novelltävling med robotjury: Halloween Scream

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Novelltävlingen Valentine Crime blev en succé och därför satsar BetaReader på ännu en ljudboksnovelltävling tillsammans med förlaget A Nice Noise förlag. Denna gång med Halloween-tema.

– Det var verkligen roligt att genomföra Valentine Crime, som ju var vår första novelltävling. Vi lärde oss en hel del som vi tar med oss in i Halloween Scream. Extra kul är det att vi med hjälp av Storytel har kunnat fylla på prispotten med ett helt gäng Storytel Unlimited-prenumerationer. Dessutom hoppas vi nå ut till ännu fler författare i och med att vi har värvat Boktugg som mediepartner, säger Jonas Frid, VD på BetaReader.io, i ett blogginlägg.

Precis som i novelltävlingen Valentine Crime använder vi man sig av BetaReader-plattformen för att samla in bidragen. Själva plattformen analyserar testläsarnas läsmönster och feedback och genererar en kortlista som en jury bestående av professionella lektörer och redaktörer sedan går igenom för att utse vinnarna.

– Det var kul att vinnaren i Valentine Crime visade sig vara baserad på en sång av popstjärnan Felicia Takman, och att sedan Felicia Takman själv läste in ljudboken. Det ska bli spännande att se vad som dyker upp den här gången, säger Anna von Scheele på A Nice Noise förlag.

Om novelltävlingen

Tävlingen tar emot bidrag mellan den 1 april – 14 september 2021. Ditt bidrag måste vara skrivet av dig själv på svenska och får vara upp till 10 000 ord långt (ungefär motsvarande en timmes ljudbokslyssning). Det måste dessutom på något sätt relatera till Halloween Scream. Mer information och tävlingsregler på betareader.io/halloween-scream

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL