ANNONS

Authors Guild: Stoppa Simon & Schuster-affären

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Authors Guild är en av flera författarorganisationer som tillsammans skrivit brev till det amerikanska justitiedepartementet (DoJ) med en uppmaning om att de ska stoppa Penguin Random House köp av Simon & Schuster. De menar att konsolideringen av bokbranschen har gått för långt, rapporterar Publishers Weekly. De menar att det inte räcker att blockera uppköpet utan menar att DoJ ”proaktivt måste omstrukturera hela bokmarknaden på ett sätt som även hanterar hotet från Amazon”.

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var positiv. Som du märkte slapp du betalvägg. Om du har möjlighet får du jättegärna bli Supporter (1 kr/dag) och stötta Boktugg så kan vi fortsätta skriva om böcker och bokbranschen. Det går även att swisha en tjuga eller mer.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL