Hilda Kirkhoff är vinnare av Hela Sverige bakar 2020 – nu släpps hennes bakbok

Hilda Kirkoff Hela Sverige bakar 2020 bok
Hilda Kirkhoff från Båstad tog hem segern i årets säsong av Hela Sverige bakar. I och med vinsten ger hon nu ut boken Hildas drömmar & andra bullar på Bonnier Fakta. Foto: Pressbild/Bonnierförlagen.

Det blev Hilda Kirkhoff från Båstad som tog hem segern i årets säsong av Hela Sverige bakar. Hon har bland annat vunnit en utgivning av en bok – och imorgon släpps boken Hildas drömmar & andra bullar på Bonnier Fakta.

– Tack vare Hela Sverige bakar har jag förstått vad det är jag brinner för: att inspirera människor att hitta kärleken till bakning. Kan jag få någon att känna samma kärlek som jag för detta fina hantverk – då har jag vunnit högsta vinsten, säger Hilda Kirkhoff i ett pressmeddelande.

Hilda Kirkhoff är 26 år och uppvuxen i Båstad men bor numera i Göteborg. Hon har en stor passion för bakning och matlagning och är 2020 års vinnare av Hela Sverige bakar, där hon bland annat hyllades för en tårta i form av en svan.

Trots det gillar hon egentligen inte alls att baka tårtor utan bakar helst klassiska recept med en twist. Filosofin är att alla ska kunna baka efter hennes recept så länge det görs med kärlek. Idag drömmer Hilda om att få arbeta med bakning på heltid men var, när och hur får framtiden utvisa. En sak är säker, hon har äntligen förstått vad det är hon vill satsa på. 

Förlaget beskriver vinnarens bok Hildas drömmar & andra bullar så här: ”Hilda bjuder in oss till sitt familjehem i Båstad. Bullar, drömmar och loppisfynd blandas med mammas keramik och solrosor. Lantligt och rustikt, och med spännande inslag från andra länder. Släktrecept och klassiska favoriter med Hildas egen twist. Men garanterat inga tårtor. Välkommen till Hildas rosettprydda värld som innehåller allt från frukostfrallor och Bao buns till mormors kringlor och chokladpraliner. En bakbok helt enligt Hildas filosofi – alla ska kunna baka och det ska vara kul.”

I och med vinsten ger Hilda Kirkhoff nu ut boken Hildas drömmar & andra bullar på Bonnier Fakta. I boken, som är fylld med inspirerande recept på bröd, kakor och fina desserter, delar Hilda med sig av sin passion för bakning.

Precis som vanligt med vinnarböcker så har de producerats i förväg men författarens namn och titel avslöjas inte förrän nu (därför är det i skrivande stund ett temporärt namn i faktan nedan som förmodligen uppdateras inom några timmar både hos oss och nätbokhandlarna). Men boken är redan på väg ut till bokhandlar runtom i Sverige med säljstart imorgon den 10 december.

Läs även: Arbetet bakom att snabbproducera en bakbok med vinnaren av Hela Sverige bakar

99 % av Boktugg är gratis att läsa. Regelbunden läsare?  Prenumerera!

Bakboken av Hela Sverige Bakar-vinnaren Hilda Kirkhoff

Handla böcker där du är – hitta närmsta bokhandel
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL