ANNONS

Karin Janson har skrivit årets ljudkalender på Storytel: Lillforsa Ladies

Lillforsa Ladies är Storytels egen julkalender 2020. Ljudboksserien släpps (exklusivt på Storytel) i 24 avsnitt med start den 1 december. Den är skriven av Karin Janson, författaren bakom Storytel Originals Byvalla och flera andra älskade feelgoodromaner. Inläsare är skådespelaren Ida Hallquist, känd från bland annat tv-serien Ack Värmland.
– Det är julkalender med en hel del historisk girlpower och förhoppningsvis nostalgi för många lyssnare, säger Karin Janson, som fick inspiration till Lillforsa Ladies när hon för några år sedan hittade ett gammalt foto av ett damhockeylag som funnits på femtiotalet i hennes hemby, Stora Skedvi, i Dalarna.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL