Karin Janson har skrivit årets ljudkalender på Storytel: Lillforsa Ladies

Lillforsa Ladies är Storytels egen julkalender 2020. Ljudboksserien släpps (exklusivt på Storytel) i 24 avsnitt med start den 1 december. Den är skriven av Karin Janson, författaren bakom Storytel Originals Byvalla och flera andra älskade feelgoodromaner. Inläsare är skådespelaren Ida Hallquist, känd från bland annat tv-serien Ack Värmland.
– Det är julkalender med en hel del historisk girlpower och förhoppningsvis nostalgi för många lyssnare, säger Karin Janson, som fick inspiration till Lillforsa Ladies när hon för några år sedan hittade ett gammalt foto av ett damhockeylag som funnits på femtiotalet i hennes hemby, Stora Skedvi, i Dalarna.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Tre familjers vardagsliv och reflektioner på ett krig i Europa.

Boken ”Utan ord ingen mening” skildrar tre familjers vardagsliv och deras reflektioner på det nya världsläget. Deras frustation riktar sig mot Putin, hur han från ett rikt och i stort sätt relativt gott förhållande med västvärlden raserar Rysslands kommunikation med Europa och USA genom sitt anfallskrig mot Ukraina.

Från dataspel till världar i bokform

Stefan Gadnell – Skaparen av 90-talets spelsuccé och Akvarellkonstnär

Stefan Gadnell, känd som skaparen av det svenska succéspelet BackPacker från 90-talet, är idag en framstående akvarellmålare och författare.