ANNONS

Bokdagar i Dalsland genomförs utan publik

Victor Estby är litterär verksamhetsledare för Dalslands Litteraturförening och Bokdagar i Dalsland. Foto: Jens Andersson.

Årets upplaga av litteraturfestivalen Bokdagar i Dalsland blir en digital och utspridd variant. Författarsamtal ska livesändas både den 24–25 juli och under hösten.

Under dagarna 24 och 25 juli, då Bokdagar i Dalsland skulle ha ägt rum, kommer flera författarsamtal att sändas live från Åmål med Yukiko Duke som moderator. Den 24 juli medverkar Peter Mohlin & Peter Nyström och den 25 juli Anna-Karin Palm och Martin Schibbye. 

Samtalen kommer att vara 45 minuter långa och sändas på Facebook och Youtube. Författarna samtalar med Duke och varandra om sina aktuella böcker och sina författarskap och svarar på frågor i direktsändning från tittarna.

”Under hösten hoppas vi regelbundet kunna fortsätta med liknande livesända författarsamtal från andra ställen i Dalsland med de återstående författare som ursprungligen bokats in för sommarens bokdagar”, skriver festivalansvarig Victor Estby i ett pressutskick.

Alla samtal samlas sedan på Bokdagar i Dalslands Youtubekanal, där man redan kan ta del av tidigare arrangemang.

”Vi samarbetar även fortsättningsvis, i den här besvärliga situationen med lokala bokhandlare, restauranger, hotell och caféer, och det kommer att synas på olika sätt i samband med evenemangen”, skriver Victor.

Lär dig mer om bokbranschen!


Över 7000 personer prenumererar redan på Boktuggs nyhetsbrev. Två gånger i veckan får du koll på nya trender, nya förlag, spännande författarskap och böcker. Bäst allt - det är helt kostnadsfritt. Missa inte nästa stora grej. Anmäl dig nu!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL