ANNONS

Bokdagar i Dalsland genomförs utan publik

Victor Estby är litterär verksamhetsledare för Dalslands Litteraturförening och Bokdagar i Dalsland. Foto: Jens Andersson.

Årets upplaga av litteraturfestivalen Bokdagar i Dalsland blir en digital och utspridd variant. Författarsamtal ska livesändas både den 24–25 juli och under hösten.

Under dagarna 24 och 25 juli, då Bokdagar i Dalsland skulle ha ägt rum, kommer flera författarsamtal att sändas live från Åmål med Yukiko Duke som moderator. Den 24 juli medverkar Peter Mohlin & Peter Nyström och den 25 juli Anna-Karin Palm och Martin Schibbye. 

Den här artikeln är INTE låst.

Om du har möjlighet, hjälp oss gärna att hålla våra nyhetsartiklar olåsta utan betalvägg. Antingen köp en prenumeration på Boktugg INSIDER Basic eller Insider Business. Eller gör en engångsdonation via Swish eller kort.

25 kr 50 kr 75 kr 150 kr 500 kr Annat Swish

Samtalen kommer att vara 45 minuter långa och sändas på Facebook och Youtube. Författarna samtalar med Duke och varandra om sina aktuella böcker och sina författarskap och svarar på frågor i direktsändning från tittarna.

”Under hösten hoppas vi regelbundet kunna fortsätta med liknande livesända författarsamtal från andra ställen i Dalsland med de återstående författare som ursprungligen bokats in för sommarens bokdagar”, skriver festivalansvarig Victor Estby i ett pressutskick.

Alla samtal samlas sedan på Bokdagar i Dalslands Youtubekanal, där man redan kan ta del av tidigare arrangemang.

”Vi samarbetar även fortsättningsvis, i den här besvärliga situationen med lokala bokhandlare, restauranger, hotell och caféer, och det kommer att synas på olika sätt i samband med evenemangen”, skriver Victor.

ANNONS

❤ Gillade du den här artikeln? Vi hoppas det.
Kanske fick du lite kunskap eller tips eller bara ett gott skratt… I så fall har vi lyckats. Som du märkte slapp du betalvägg, eftersom vi vill välkomna nya läsare och göra det enkelt för trogna boktuggare. Om du gillar det vi gör och har möjlighet tar vi gärna emot ditt bidrag. En slant som tack för en bra artikel eller en Insider-prenumeration för dig som är författare eller jobbar i branschen. Stötta den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet.
Antingen köp en prenumeration på Boktugg INSIDER Basic eller Insider Business. Eller gör en engångsdonation via Swish eller kort.
25 kr 50 kr 75 kr 150 kr 500 kr Annat Swish

Om du har bråttom:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se