ANNONS

Även uppföljaren till ”P.S. I love you” ska bli film

Hilary Swank spelade Holly Kennedy i "P.S. I love you". Arkivbild: Richard Shotwell/AP/TT.

Filmen ”P.S. I love you”, där Hilary Swank spelar en kvinna vars älskade dör, får nu en uppföljare – tretton år senare. Den första filmen spelade in motsvarande hela 1,6 miljarder kronor, skriver Variety.

Den handlar om Holly Kennedy, som återfår livslusten tack vare de brev som hennes bortgångne make har sett till att hon får i hans frånvaro.

Nu har Alcon Entertainment, som producerade den förra filmen, köpt filmrättigheterna till författaren Cecelia Aherns uppföljare Postscript. Den utspelar sig sju år senare, när Hollys syster ber henne att berätta om breven i hennes podd.

Den irländska författaren Cecelia Ahern (född 1981) gjorde en sensationell debut endast 21 år gammal med romanen PS: Jag älskar dig! som kom ut 2004.

Boktips

PS: Jag älskar dig!

PS: Jag älskar dig!

Holly och Gerry har ett perfekt liv tillsammans. De är lyckligt gifta och bor i Dublin, nära släkt och vänner. Vardagen flyter på i full fart och världen ligger öppen. Tror de. Så händer det ofattbara. Ett par månader före Hollys trettioårsdag dör Gerry efter en kort tids sjukdom. Hon förlorar sin bästa vän, mannen hon älskar. För evigt. Han kan aldrig komma tillbaka. Läs mer »
Postscript

Postscript

It's been seven years since Holly Kennedy's husband died - six since she read his final letter, urging Holly to find the courage to forge a new life. She's proud of all the ways in which she has grown and evolved. Läs mer »
Boktuggs nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om de senaste trenderna. Vi tar dig med bakom kulisserna i bokbranschen. Kostnadsfritt.
Vi delar aldrig din epostadress med tredjepart. Avsluta när du vill.
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se