ANNONS

Penguin Random House köpte många förlag 2019

Penguin Random House är världens största förlag för allmänlitteratur. Förra året köpte PRH flera förlag runtom i världen (bl a i Spanien, USA, Indien, Brasilien).
– Det som är mest anmärkningsvärt med dessa köp är att grundarna och cheferna på dessa företag ville bli en del av Penguin Random House på grund av våra prestationer och vår kultur, skriver Markus Dohle, VD för PRH, i sitt årliga brev till personalen (över 10 000 anställda i 250+ förlag och imprints).
Boktuggs topp 50 över världens största förlag, ingår det i tyska Bertelsmann (som faktiskt ramlade ner till fjärde plats efter tre läromedelsförlag). När kommer PRH till Sverige? (Publishing Perspectives)

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se