Therése Lindgren och Nicole Falciani läser in ungdomsroman om psykisk ohälsa

Therése Lindgren, influencer och författare. Foto: Thron Ullberg

Therése Lindgren och Nicole Falciani, två av Sveriges största influencers, läser in Dennis Westerbergs debutroman ”Jag dog och fick liv igen” som ljudbok.

Dennis Westerberg debuterar som skönlitterär författare och får draghjälp av två influencers med stora följarskaror. Ljudboken läses in av Therése Lindgren och Nicole Falciani.

– Jag känner mig så tacksam över att Therése och Nicole hjälper mig att nå ut till dem som behöver boken allra mest. Till alla de unga tjejer och killar som brottas med en dålig självbild, och plågas av återkommande oro och ångest – höga krav på sig själv, hela tiden. Jag vet ju själv hur det är att må psykiskt dålig. Men jag vet också att det finns en väg ur lidandet. Tror att Therese och Nicoles insatser kommer att betyda väldigt mycket, för många, säger Dennis Westerberg i ett pressmeddelande.

Jag dog och fick liv igen ges ut av Ehrlin Publishing och släpps den 9 maj 2019 som tryckt bok. Den handlar om Mia, 16 år, som lider av självmordstankar, och Johanna, 21, som äntligen kommit ur det helvete hon levde i under många år – en vardag full av ångest och panikångestattacker och med återkommande perioder av depression.

– Det kändes självklart att göra detta. Dennis skriver om ett så otroligt viktigt ämne. Och det berör oss alla, oavsett om det är vi eller någon i vår närhet som mår dåligt. För alla mår ibland dåligt, och kan jag då vara en del i att hjälpa till vill jag gärna vara det, säger Nicole Falciani i pressmeddelandet.

Nicole Falciani har länge drivit bloggen nickys.se och har över 350 000 följare på Instagram och över 45 000 på Youtube. Hon har även skrivit boken Kära, kärleken som släpptes i början av maj 2019.

Therése Lindgren har över 920 000 följare på både Youtube och Instagram. Hon slog själv igenom som författare 2016 med boken Ibland mår jag inte så bra. Den handlar om just psykisk ohälsa och blev årets mest sålda fackbok 2016. Året efter släppte hon Vem bryr sig?.

Dennis Westerberg är föreläsare och coach, och har tidigare skrivit bland annat Hmm eller mmm? : nedkokat och uppklokat av Dennis Westerberg och Bara en tanke – Din guide till villkorslöst välmående. Han har också släppt tre citatböcker under våren 2019, Små korn av sanning om medvetandet, sinnesro och tankar.

Dennis Westerberg med Therése Lindgren. Foto: Pressbild
Dennis Westerberg med Nicole Falciani. Foto: Pressbild
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.