fbpx

Sofia Odsberg ny rättighetskoordinator på Norstedts Agency

Norstedtshuset. Foto: Holger Ellgaard

Sofia Odsberg har bytt arbetsplats från Nordin Agency till Norstedts Agency. Hon började sitt nya jobb som rättighetskoordinator i januari 2018.

Norstedts Agency har rekryterat en ny rättighetskoordinator, Sofia Odsberg, som de senaste tio åren har jobbat på Nordin Agency som litterär agent och koordinator.

– Jag valde att gå till Norstedts Agency för att jag ville fokusera på foreign rights och för att få den fantastiska möjligheten att vara del av ett förlag. Jag hade dessutom länge beundrat Norstedts imponerande författarlista, säger Sofia Odsberg.

ANNONS

Sofia kommer att ersätta Norstedts Agencys tidigare koordinator som har sagt upp sig på grund av flytt.

– Jag ser det som en fantastisk tillgång att få någon med Sofias kompetens och erfarenhet som agent till koordinatorstjänsten, säger Linda Altrov Berg, chef på Norstedts Agency.

Sofia Odsberg påbörjade sitt nya uppdrag på Norstedts Agency i januari 2018.

ANNONS

 


 

 Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg. Ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra nyheter till så många som möjligt. Till priset av en en kopp kaffe på stan (39 kronor/mån) stöttar du den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. En billig peng för alla de tusentals artiklar vi publicerar varje år. Plus att du får tillgång (japp, där har vi en betalvägg) till ett växande bibliotek av artikelserier och ett exklusivt nyhetsbrev endast för INSIDERs.
Det tar bara en minut att bli en INSIDER idag >>

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.
Inga kommentarer än

Kommentarer är avstängda.