fbpx

Sofia Odsberg ny rättighetskoordinator på Norstedts Agency

Norstedtshuset. Foto: Holger Ellgaard

Sofia Odsberg har bytt arbetsplats från Nordin Agency till Norstedts Agency. Hon började sitt nya jobb som rättighetskoordinator i januari 2018.

Norstedts Agency har rekryterat en ny rättighetskoordinator, Sofia Odsberg, som de senaste tio åren har jobbat på Nordin Agency som litterär agent och koordinator.

– Jag valde att gå till Norstedts Agency för att jag ville fokusera på foreign rights och för att få den fantastiska möjligheten att vara del av ett förlag. Jag hade dessutom länge beundrat Norstedts imponerande författarlista, säger Sofia Odsberg.

ANNONS

Sofia kommer att ersätta Norstedts Agencys tidigare koordinator som har sagt upp sig på grund av flytt.

– Jag ser det som en fantastisk tillgång att få någon med Sofias kompetens och erfarenhet som agent till koordinatorstjänsten, säger Linda Altrov Berg, chef på Norstedts Agency.

Sofia Odsberg påbörjade sitt nya uppdrag på Norstedts Agency i januari 2018.
❤ Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg. Ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra artiklar till alla bokälskare. Är du trogen boktuggare och gillar det vi gör – stötta gärna den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. Varje bidrag vi får från läsare som dig, litet eller stort, gör att vi kan fortsätta ta med er bakom kulisserna i bokbranschen. Stöd Boktugg från 35 kr/mån eller 250 kr/år. Det tar bara en minut. Tack.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Stäng meny