Kraftplatsernas magi : bortglömd kunskap

Kraftplatsernas magi : bortglömd kunskap
Författare
Förlag Förlagshuset Siljans Måsar KB
GenreAstrologi och esoterika
FormatDanskt band
SpråkSvenska
Antal sidor255
Vikt352 gr
Utgiven2022-10-27
SABDok
ISBN 9789188939920

Är du nyfiken på vad kraftplatser har att förmedla? Den här boken är för dig som är, eller börjar bli, intresserad av energier

på platser som fornlämningar, medeltida kyrkor, källor och lundar.


Kraftplatsernas magi är även perfekt för dig som redan uppfattar platsers energier, som känner tryckförändringar, ser med ditt inre öga eller helt enkelt bara vet vad energierna vill berätta.


Författaren som har mångåriga erfarenheter av energiarbeten på kraftplatser, guidar dig i hur och var du hittar dessa områden, beskriver hur våra energisystem påverkas och ger även råd om hur du kan öka din egen känslighet för energier. Hon berättar även om möten med drakar, att deras tid åter är här och hur deras energi ger beskydd och helande. Och varför inte själv göra ett besök vid en i boken omskriven källa för ett möte med en eller flera gudinnor.


Kraftplatsernas magi kan läsas som en handbok med förslag på olika kraftplatser och hur de påverkar våra energisystem, och den ger oss en annorlunda och magisk ingång till vår historia och natur. Äventyret väntar på dig där ute, så ge dig ut och leta, besök och meditera på kraftplatser – och ta in energin för att ladda upp ditt eget energisystem!