fbpx

Peptalk : din termos i gryningen - ett urval av Olof Röhlanders Veckobrev.

Peptalk : din termos i gryningen - ett urval av Olof Röhlanders Veckobrev.
Författare
Förlag Buena Vida
GenrePsykologi
FormatHäftad
SpråkSvenska
Antal sidor194
Vikt130 gr
Utgiven2013-06-25
SABDo
ISBN 9789163730979
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
Varje måndagsmorgon ... har en växande skara människor blivit gladare, starkare och mer motiverade att ta itu med sin arbetsvecka efter att ha läst Veckans Peptalk. I fem års tid har Olof Röhlander levererat kloka ord, reflektioner, pepp och motivation via mejl. Det är nu mer än 80 000 personer som prenumererar. I den här boken har vi samlat de 50 bästa veckobreven. Du hittar favoriter som För dig som inte går i flock och Låt punkteringen vara din vän, och du får tre helt nyskrivna bonusbrev samt ett ingående personporträtt.

Olof Röhlander är mental tränare och en av Sveriges mest bokade föreläsare. Trefaldigt utsedd till Årets Talare. Olof Röhlander har tidigare skrivit Det blir alltid som man tänkt sig och Bli en vinnarskalle (Forum).

Jag gillar att utmana mig själv. Att starta veckan med några rader från Olof är därför den bästa starten på veckan. Jag får alltid med mig något att tänka på och jag tror att det gör mig till en lite lite bättre människa! Kattis Ahlström, generalsekreterare, BRIS.
Stäng meny