Mia Helge debuterar med Genomlevare

Mia Helge.

Jag är en seniorsocionom till yrket som skrivit mycket i jobbet under alla år. Det lustfyllda skrivandet har vilat tills jag för några år sedan fann mina genomlevare i en trolsk miljö i södra Dalarna. Att få skriva för egen skull är befriande kul, det blev en hel roman, den första av tre i en serie om Wänbo herrgård. Flera egna resor är gjorda de senaste åren, det kanske kan bli så när livet tar oss fram årsring för årsring.

Att debutera som författare är för mig modigt, att våga ge mig utanför det vanliga. Skrivande läker, jag har sett hur berättelser runnit ut ur pennan och påbörjat resan med att hela själen. Alla dessa människor som funnits före oss, banat väg och rest sig inspirerar mig. Vår historia bär vi i vårt mänskliga psyke. Så i min väsenöverskridande berättelse finns det mörka personligheter men jag hoppas att jag beskriver dem med förståelse och omtanke i Genomlevare. Det är härligt att få leka med tiden, det ger perspektiv inför framtid.

Genomlevare

Genomlevare

<em>”Theo hade i några dagars tid haft en krypande oro i kroppen. Hon ogillade att hon blivit så lättskrämd under veckan på Wänbo. Men det var något som var annorlunda än det vanliga som hon känt som liten på godset. Hon var inte ensam när hon var ensam. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL