Genomlevare

Genomlevare
Serie Wänbo herrgård
Författare
Förlag Lava Förlag
GenreDeckare, thrillers och spänning
FormatDanskt band
SpråkSvenska
Antal sidor236
Vikt253 gr
Utgiven2024-03-27
SABHc.01
ISBN 9789189869554

<em>”Theo hade i några dagars tid haft en krypande oro i kroppen. Hon ogillade att hon blivit så lättskrämd under veckan på Wänbo. Men det var något som var annorlunda än det vanliga som hon känt som liten på godset. Hon var inte ensam när hon var ensam.”</em>

Under en varm vecka i juni samlas Theos familj och vänner i södra Dalarna på Wänbo herrgård för att fira hennes systers bröllop. Wänbo ägs sedan århundraden tillbaka av familjen von Farc som i nutid driver ett ekologiskt jordbruk med hotellverksamhet. Familjerna har starka band till varandra och höga förväntningar finns om en extraordinär bröllopsvecka i den vackra historiska miljön. Veckan blir minst sagt extraordinär för några i sällskapet och snart återvänder Theo för att träffa genomlevaren Tom och ta reda på mer om Wänbos hemligheter.

Theos möten med genomlevarna öppnar portalen mellan levande och genomlevare men hennes närvaro uppskattas inte av alla. Vem vet vad om genomlevarna och vem kan Theo lita på? När hennes vän Fia tillsammans med sin lilla son oanmäld anländer till Wänbo ökar spänningarna i den gamla herrgården. Gamla svek och oförrätter framträder under kampen om liv och genomlevarliv vid Wänbo herrgård.
Tiden läker inte alla sår…

<em>Genomlevare</em> är första delen i en serie om människorna och genomlevarna vid Wänbo herrgård.