Hjärtans fröjd-priset 2024 till Linda Jones

Författaren Linda Jones får Hjärtans fröjd-priset för Sveriges bästa ungdomsbok 2023 för sin ungdomsroman De tar allt ifrån mig. Priset instiftades år 2020 av Region Blekinge och är Sveriges enda renodlade ungdomsbokspris. Foto: Maria Fäldt/Pressbild.

💝 Pristagare. Linda Jones tilldelas Hjärtans fröjd-priset 2024 för ungdomsromanen De tar allt ifrån mig. Romanen, som utforskar ungdomsliv i Norrland, belönas för sin ärliga skildring och personliga språk. Det renodlade ungdomsbokspriset är instiftat av Region Blekinge. Prissumman är 40 000 kronor. Dessutom ingår ett klassbesök på en skola i Blekinge.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL