Lucy Elizabeth Cajliden debuterar med Det du önskar ska du få

Lucy Elizabeth Cajliden. Fotograf: Mathilda Henriksson

Mitt namn är Lucy Elizabeth Cajliden. Jag är född 1966 i England och flyttade till Sverige som åttaåring med mamma, pappa och fyra syskon. Flytten som barn påverkade mig en hel del och trots att jag trivdes bra i mitt nya hemland kände jag mig både rotlös och rastlös som tonåring.

Resor och äventyr lockade och mycket har jag hunnit med, bland annat bott på kibbutz i Israel, arbetat på en fårfarm i Australien och backpackat i Asien. Numera har jag rotat mig väl och trivs bra i Halmstad vid havet med de vackra stränderna.

Familjen betyder allt för mig. Jag bor med min man Peter och har tre vuxna barn, Hannah, Tenny och Lucas. Mina intressen och hobbys är många. Att skriva, simma, virka, resa och läsa spanska är några av dem. Målet är att ständigt utvecklas och aldrig stagnera. Och så är det viktigt att njuta av livet. I min profession som sjuksköterska har jag lärt mig att livet kan vara skört och vår tid är begränsad. Utnyttja tiden väl!

Det du önskar ska du få är min debutroman.

Det du önskar ska du få

Det du önskar ska du få

Nina vill ha jobbet som chefredaktör. Erik längtar efter barn. Oscar vill bara att hans älskade systerdotter ska få fortsätta leva. De känner inte varandra, men snart kommer deras liv och öden vävas samman på ett obegripligt och grymt sätt. En sak har de dock gemensamt de har alla ägt samma lyckopeng, ett europeiskt mynt från Belgien, anno 1999. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.