Åttonde Lucinda Riley-boken om Sju systrar släpps idag

📚 Storsläpp. Idag 11 maj 2023 är det världspremiär för den åttonde och avslutande delen i Lucinda Rileys romansvit om de sju adoptivsystrarna: Atlas: historien om Pa Salt. Författaren avled i cancer i juni 2021, men före sin död bad hon sonen Harry Whittaker att färdigställa boken. Bara i Sverige har böckerna i serien sålt 1,9 miljoner exemplar så även denna tegelsten lär bli en storsäljare.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.