Åttonde Lucinda Riley-boken om Sju systrar släpps idag

📚 Storsläpp. Idag 11 maj 2023 är det världspremiär för den åttonde och avslutande delen i Lucinda Rileys romansvit om de sju adoptivsystrarna: Atlas: historien om Pa Salt. Författaren avled i cancer i juni 2021, men före sin död bad hon sonen Harry Whittaker att färdigställa boken. Bara i Sverige har böckerna i serien sålt 1,9 miljoner exemplar så även denna tegelsten lär bli en storsäljare.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.