Lillemor Sjödin debuterar med en en annorlunda spänningsroman om kärlek, livet och girighet

Lillemor Sjödin.

I barndomen fanns litteraturen alltid nära till hands. Vi besökte ofta biblioteket och de bästa stunderna hemma var att lyssna till högläsning ur tex Narnia. Vid fem års ålder skrev jag egna små berättelser; ville bli ”Bokis”.

Jag ville länge skriva en bok, men började med kortare noveller. Så dök en miljö upp som sporrade fantasin. De ensliga holmarna i Årstaviken gav inspiration till debutromanen.

Skrivandet speglar mitt intresse för historia, mystik blandat med det vardagliga. Jag skriver om sådant jag själv är intresserad av, så att drivet fortsätter. Halva nöjet är att göra research, för att se om scenerna stämmer överens med verkligheten.

Jag fick nypa mig själv i armen när jag förstod att mitt manus skulle publiceras. Många har redan frågat om jag ska skriva en uppföljare. Och visst kliar det i fingrarna att skriva mer.

Till vardags arbetar jag som handläggare vid en statlig myndighet varvat med stuglivet sommartid.

Mannen från det förgångna

Mannen från det förgångna

Jonas Wennhalls pensionsdagar är nära förestående när han får en ny patient. Mannen plågas av självmordstankar och påstår sig ha levt i mer än tvåhundra år. Under samtalet får Dr Wennhall höra en osannolik levnadsberättelse från en svunnen tid. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL