Maria Balthammar debuterar med en inspirerande bok för åldern 3-6 år

Maria Balthammar. Fotograf: Emma Roos Frändås

Jag heter Maria Balthammar är utbildad inom konst och design. Jag jobbar sedan 2022 som illustratör och formgivare inom mitt eget företag Balthammar Design AB. Jag är uppväxt i Stockholm och bor nu i Göteborg med min man och mina två söner, Jakob och Isak. Jag har arbetat i flera år som produktdesigner men alltid känt en längtan efter historier och berättelser i bild och textform. Jag har fascinerats av att skapa bilder och berättelser på ett nytt sätt och detta är min önskan med denna barnbok. 

Den bok jag skrivit och illustrerat handlar om Nilja och riktar sig till läsare i åldern 3-6 år: Då jag älskar att kunna inspirera barn till att våga prova, drömma och hitta mod att utforska den fantastiska och ibland tuffa värld vi lever i.

Jag drömmer om att denna bok skall inspirera mor- och farföräldrar att berätta sina egna små historier till sina barnbarn. Att barnen skall få ta del av den magi som finns i deras egen släkthistoria, en skatt som blir deras egen.

Nilja : mormor och skatten i skåpet

Nilja : mormor och skatten i skåpet

Vad är det som gömmer sig i skåpet hos mormor, undrar Nilja. Jo, det är en guldgruva med saker som ingen längre minns. Bortglömda historier och till och med magi, säger mormor. Mamma vill sortera och slänga. Men varför vill mormor inte kasta sin matta?

Följ med Nilja på äventyr med mormor.

Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.