Babben Larsson-ljudbok exklusivt på Storytel – men pappersbok på Lind & Co

Babben Larsson ger ut sin självbiografi "Barbro före Babben" som ljudbok på Storytel i juni. Men sedan blir den pappersbok - på Lind & Co.

Babben Larsson har skrivit självbiografiska Barbro före Babben för Storytel Original, vilket innebär att ljudboken släpps exklusivt. Men den kommer även som pappersbok – på Lind & Co.

”I Barbro före Babben berättar Babben för första gången öppenhjärtigt om sin uppväxt på Gotland. Om bondgården med utsikt över skog och åker, och om föräldrarna som hade fullt upp med sitt. Om hundarna, katterna och kossorna som alltid fanns där när hon behövde dem. Om känslan av att vara udda, när det inte var okej att sticka ut. Om dagen då katastrofen var ett faktum. Och teatern, en fristad där det äntligen var högt i tak”, skriver Storytel i ett pressmeddelande och tillägger:

”Babben använder både sin humor och sitt allvar när vi får lära känna lilla Barbro och hennes värld.”

Självbiografin Barbro före Babben är skriven för Storytel Original och släpps i juni. Månaden därpå, i juli, kommer den som fysisk bok hos Lind & Co (som numera ägs av Storytel).

Det är inte första gången som Storytel Original-berättelser ges ut som pappersbok hos något av de Storytelägda förlagen, ett par barntitlar har gått till Rabén & Sjögren. I mars 2020 släpptes ljudboken Alla tiders sex av Jonathan Lindström på Storytel Original, ett år senare (januari 2021) kom pappersboken Alla tiders sex : kärlek, våld och religion under 14 000 år på Norstedts.

Fakta om Babben Larsson

Babben Larsson är den folkkära komikern som med sin bjussiga humor och varma gotländska har haft en given plats i svenskarnas hjärtan i decennier.
Hon har varit en del av komikergänget REA, sjungit jazz, skådespelat, synts i tv-program som Parlamentet och Bäst i test, nominerats till Guldmasken, prisats med Karamelodiktstipendiet och till och med fått en asteroid uppkallad efter sig.



Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter