Sanna de Mander. Foto: Privat

Sanna de Mander debuterar med roman om frihetslängtan

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Jag älskar att läsa böcker och titta på film, gärna lite skruvade och oförutsägbara berättelser, gärna i vackra och omväxlande miljöer, gärna psykologiska men inte för tunga mörka draman med sorgliga slut. Ur detta föddes min debutroman.

Jag hade börjat få svårt att hitta nya böcker, just av den anledningen att de var så mörka och allvarliga. Och var de inte allvarliga så var de lite för pigga. Så jag testade att skriva en bok som var lite mitt emellan, ett vanskligt projekt om man vill bli utgiven. Det bör ju vara en tydlig genre. Men jag struntade i det och skrev på, drevs av lusten av att berätta och befinna mig i alla de här inspirerande miljöerna tillsammans med karaktärerna. Och det blev en bok, som nog också sammanfattar mina egna intressen ganska bra; resor, psykologi, vackra miljöer och filosoferande om både vardagligheter och samhället vi lever i.

En stor blombukett till de förlag som vågar satsa på lite mitt-emellan-böcker så vi får en mångfald även i litteraturens värld!

Rotskott

Rotskott

Det är en söndag i början av juni då Liv bestämmer sig för att ge sig av. Snabbt packar hon lite kläder och några få tillhörigheter och kör ner för den lummiga villagatan. Någon utstakad plan finns inte.   Uppbrottet tar henne till en stuga i försommarens Östergötland där tranorna skriker nerifrån åkern och göken gal långt inne i den djupa skogen. Läs mer »

info@boktugg.se

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare läsare som väljer att stödja oss ekonomiskt genom donationer:

(Om du redan är Supporter – tack!)

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare läsare som väljer att stödja oss ekonomiskt genom donationer:

(Om du redan är Supporter – tack!)

Relaterade nyheter

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.