Donald Sutherland spelar titelrollen i den kommande Netflix-thrillern "Mr Harrigan's phone". Arkivbild: Evan Agostini/AP/TT.

Donald Sutherland får huvudroll i Netflix Stephen King-film

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

En veteran och en relativ nykomling får huvudrollerna i Netflix nya Stephen King-filmatisering ”Mr Harrigan’s phone”. Enligt Hollywood Reporter går uppdragen till Donald Sutherland (”Hunger games”) och Jaeden Martell (”It”).

Filmen bygger på en novell av skräckförfattaren som finns med i samlingen ”If it bleeds” (Blod säljer : nya berättelser) från 2020.

Berättelsen följer en ung pojke som blir vän med en äldre, tillbakadragen miljardär vid namn Mr Harrigan. När den sistnämnde dör upptäcker pojken att han kan kommunicera med den avlidne genom den mobiltelefon som begravts tillsammans med honom.

Enligt planerna ska filmen få premiär på Netflix 2022.

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL