Donald Sutherland får huvudroll i Netflix Stephen King-film

Donald Sutherland spelar titelrollen i den kommande Netflix-thrillern "Mr Harrigan's phone". Arkivbild: Evan Agostini/AP/TT.

En veteran och en relativ nykomling får huvudrollerna i Netflix nya Stephen King-filmatisering ”Mr Harrigan’s phone”. Enligt Hollywood Reporter går uppdragen till Donald Sutherland (”Hunger games”) och Jaeden Martell (”It”).

Filmen bygger på en novell av skräckförfattaren som finns med i samlingen ”If it bleeds” (Blod säljer : nya berättelser) från 2020.

Berättelsen följer en ung pojke som blir vän med en äldre, tillbakadragen miljardär vid namn Mr Harrigan. När den sistnämnde dör upptäcker pojken att han kan kommunicera med den avlidne genom den mobiltelefon som begravts tillsammans med honom.

Enligt planerna ska filmen få premiär på Netflix 2022.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Den här artikeln är möjlig tack vare

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Vill du bidra med mindre belopp går det bra att swisha på 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.