Zlatan släpper ny avslöjande bok hösten 2021

Zlatan Ibrahimovic släpper en ny bok i höst, tio år efter självbiografin. Jonas Ekströmer/TT

Zlatan Ibrahimovic dyker upp på nytt i bokhandeln. I boken, som släpps i höst, utlovar han nya detaljer från sin karriär. ”Det finns ögonblick i livet och idrotten jag aldrig avslöjat förut”, säger han till La Gazzetta dello Sport enligt Fotbollskanalen.

Tio år efter självbiografin Jag är Zlatan släpper den svenske fotbollsstjärnan en ny bok. Tillsammans med italienska La Gazzetta dello Sports Luigi Garlando skriver 39-årige Ibrahimovic om detaljer från sin karriär som han aldrig tidigare avslöjat.

”Det finns ögonblick i livet och idrotten jag aldrig avslöjat förut. Vid 40 års ålder vill jag visa det djupaste av mig själv för världen, mina värderingar, mina strikta livsregler, vad som gjorde mig till världens starkaste spelare”, säger Ibrahimovic i en kommentar till Gazzetta dello Sport enligt Fotbollskanalen och fortsätter:

”Jag ska också berätta detaljer från min karriär som ännu inte är kända. Till exempel, ett avtal med en klubb som ställdes in samma dag som det skulle undertecknas. Om det inte hänt hade jag inte varit i Milan i dag.”

Den kommande bokens titel är ännu inte känd.

Text: Magnus Wilsson/TT

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL