Anthony Bourdain-boken Gone bamboo blir tv-serie

Anthony Bourdain bok tv-serie
Anthony Bourdains bok "Gone bamboo" blir tv-serie. Arkivbild: Brent N. Clarke.

Den framlidne kändiskocken och tv-personligheten Anthony Bourdains kriminalroman ”Gone bamboo” blir tv-serie, skriver Deadline. Bourdain skrev boken redan 1997 med en ”lat och lustfylld” yrkesmördare som huvudperson.

Boken utspelas på ön St Martin och följer Henry Denards vedermödor med att bli av med sina fiender och samtidigt behålla det paradisiska lugnet på ön. Till sin hjälp har han sin lika hedonistiska fru.

Det är bröderna Webster och Robert Stone (”The negotiator”) som har köpt rättigheterna till ”Gone bamboo”. Det är inte första gången Bourdains alster filmas för tv, hans tredje bok Kitchen confidential: En kocks bekännelser blev en komediserie med Bradley Cooper i huvudrollen.

Anthony Bourdain avled 2018.

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

Jeanette Bergenstav släpper tredje boken i Sundin-serien

Jeanette Bergenstav kombinerar skickligt psykologiskt djup med nagelbitarspänning i Havsgrav, den tredje boken i den populära serien om frilansjournalisten Jennifer Sundin.

I Bohusläns ytterkant lovar en retreatledare frihet från skuld,

Åttonde boken om Familjen Knyckertz

Nu släpps bok nr 8 i serien om Familjen Knyckertz. Den här berättelsen innehåller husdjurslängtan, en avliden släkting, en papegoja med inte helt rent mjöl i påsen,