ANNONS

Anthony Bourdain-boken Gone bamboo blir tv-serie

Anthony Bourdain bok tv-serie
Anthony Bourdains bok "Gone bamboo" blir tv-serie. Arkivbild: Brent N. Clarke.

Den framlidne kändiskocken och tv-personligheten Anthony Bourdains kriminalroman ”Gone bamboo” blir tv-serie, skriver Deadline. Bourdain skrev boken redan 1997 med en ”lat och lustfylld” yrkesmördare som huvudperson.

Boken utspelas på ön St Martin och följer Henry Denards vedermödor med att bli av med sina fiender och samtidigt behålla det paradisiska lugnet på ön. Till sin hjälp har han sin lika hedonistiska fru.

Det är bröderna Webster och Robert Stone (”The negotiator”) som har köpt rättigheterna till ”Gone bamboo”. Det är inte första gången Bourdains alster filmas för tv, hans tredje bok Kitchen confidential: En kocks bekännelser blev en komediserie med Bradley Cooper i huvudrollen.

Anthony Bourdain avled 2018.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL