Jessica Roseen debuterar med fantasyroman

Jessica Roseen. Foto: Privat

Att skapa historier har alltid intresserat mig. Från högstadiet började jag skriva ner dem.

En dag var jag väldigt motiverad att skriva men hade inga idéer. Jag satte mig framför ett tomt blad och skrev utan en plan. Det resulterade i en kort novell med fantasysetting och som slutade med en cliffhanger. När jag skrev den hade jag inga tankar på att det skulle bli något mer. Det var bara en kort novell. När jag var klar med den var jag fast i historien. Jag måste veta vad som hände sedan.

Efter att jag lagt ner mycket arbete på historien blev den äntligen klar. Jag skrev en hel bok, och novellen som allt började med, är en prolog till boken. När jag skrev boken kunde jag aldrig föreställa mig var den skulle ta mig. Nu hoppas jag att läsaren kommer känna samma nyfikenhet som jag gjorde.

Klippan

Klippan

Det har gått femhundra år sedan profetian skrevs. Femhundra år sedan andra varelser än bara människor bodde i byn. Den utvalde står nu på klippan för att göra sitt val – valet mellan krig och fred.

Flera månader efter att den utvalde gick upp på klippan är han fortfarande försvunnen, ingen vet vilket val han gjorde. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Åttonde boken om Familjen Knyckertz

Nu släpps bok nr 8 i serien om Familjen Knyckertz. Den här berättelsen innehåller husdjurslängtan, en avliden släkting, en papegoja med inte helt rent mjöl i påsen,

Jeanette Bergenstav släpper tredje boken i Sundin-serien

Jeanette Bergenstav kombinerar skickligt psykologiskt djup med nagelbitarspänning i Havsgrav, den tredje boken i den populära serien om frilansjournalisten Jennifer Sundin.

I Bohusläns ytterkant lovar en retreatledare frihet från skuld,