Bokmässan i Leipzig blir digital 2021

Den stora bokmässan i Leipzig lockar uppåt 300 000 besökare ett normalt år. Förra året tvingades man ställa in på grund av covid-19-pandemin. I år var bokmässan tänkt att äga rum den 27-30 maj. Men istället kommer Leipziger Buchmesse 2021 att äga rum online med digitala författarmöten.
– Vi har kämpat för att möjliggöra personliga möten i utställningshallarna men den allvarliga utvecklingen av pandemin ger oss inget val. Därför bestämde vi oss, med tungt hjärta, för att avbryta [planeringen av] Leipzigs bokmässa, Manga-Comic-Con och Leipzig Reads samt den antikvariska bokmässan, säger Martin Buhl-Wagner, VD för Leipzigermässan, i ett pressmeddelande.
Beroende på restriktionerna i slutet av maj kommer mindre fysiska event att genomföras lokalt. (Via TNPS)

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL