ANNONS

Bokmässan i Leipzig blir digital 2021

Den stora bokmässan i Leipzig lockar uppåt 300 000 besökare ett normalt år. Förra året tvingades man ställa in på grund av covid-19-pandemin. I år var bokmässan tänkt att äga rum den 27-30 maj. Men istället kommer Leipziger Buchmesse 2021 att äga rum online med digitala författarmöten.
– Vi har kämpat för att möjliggöra personliga möten i utställningshallarna men den allvarliga utvecklingen av pandemin ger oss inget val. Därför bestämde vi oss, med tungt hjärta, för att avbryta [planeringen av] Leipzigs bokmässa, Manga-Comic-Con och Leipzig Reads samt den antikvariska bokmässan, säger Martin Buhl-Wagner, VD för Leipzigermässan, i ett pressmeddelande.
Beroende på restriktionerna i slutet av maj kommer mindre fysiska event att genomföras lokalt. (Via TNPS)

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL