ANNONS

Ingen bokrea i butikerna hos SF-bokhandeln i år

Det är för sent att ställa in årets bokrea, alla böcker är inköpta och allt är planerat. Det är budskapet från Bokhandlareföreningen. Men hos Science Fiction-bokhandeln resonerar man annorlunda. Det blir ingen rea i butik – endast i digitala kanaler.
– Jag vill absolut inte kritisera andra bokhandlare, vi är alla i en desperat situation och jag förstår att läget är kritiskt för många, men för egen del känner jag att vi måste ta ett samhällsansvar och just nu är det inte förenligt med en bokrea. Det går inte att genomföra en rea på ett smittsäkert sätt. Det är helt omöjligt. Jag har arbetat i bokhandeln i 20 år och aldrig upplevt en bokrea där det inte varit total trängsel vid borden, säger Jenny Engwall, butikschef för SF-bokhandeln i Göteborg, till Göteborgs-Posten.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL