SF-Bokhandelns nyemission utökas

SF-Bokhandelns vd Karin Lundwall. Bild: Tora Andreasson

Det är ännu inte för sent för den som vill bli delägare i SF-Bokhandeln. Bokhandelns nyemission övertecknades på mindre än två veckor, men bolagets styrelse har nu fattat beslut om att utöka nyemissionen till 10 miljoner kronor.

Som Bokltugg tidigare berättat blev SF-Bokhandelns nyemission övertecknad på mindre än två veckor. Nu öppnas möjligheten att bli delägare i bokhandeln igen eftersom SF-Bokhandelns styrelse beslutat att utöka emissionen till 10 miljoner kronor, från tidigare 8 miljoner kronor. Sista anmälningsdag är 31 maj.

– Vi är fortsatt glada för allt det fina mottagande som nyheten om emissionen har fått, säger Karin Lundwall, SF-Bokhandelns vd.

Christina Kihlström

Christina Kihlström

Christina Kihlström frilansar som journalist och skribent.

christina.kihlstrom@gmail.com

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Kampen för livet – nu som ljudbok.

En klimatkollaps har drabbat jorden med förödande konsekvenser. Fyra personer får det svåraste av uppdrag, att leda ett projekt som ska rädda mänskligheten från att dö ut.

Tre familjers vardagsliv och reflektioner på ett krig i Europa.

Boken ”Utan ord ingen mening” skildrar tre familjers vardagsliv och deras reflektioner på det nya världsläget. Deras frustation riktar sig mot Putin, hur han från ett rikt och i stort sätt relativt gott förhållande med västvärlden raserar Rysslands kommunikation med Europa och USA genom sitt anfallskrig mot Ukraina.

Carina Österholm släpper uppföljare till Identiteten

I den spännande romanen Gropen, en fristående uppföljare till Identiteten, återvänder vi till poliskommissarie Lars Jeppson och hans kollegor vid Göteborgspolisen. De konfronteras med en mörk härva av människohandel och mord,