Amerikanska bokhandlarkonferensen Winter Institute 16 blir digital

Den stora konferensen American Booksellers Associations Winter Institute 16 (2021 års upplaga) skulle egentligen ha arrangerats i Cincinatti den 7-10 februari. Men nu meddelar ABA att WI16 istället kommer att hållas virtuellt, online den 18-20 februari. Precis som för många andra gör coronapandemin det omöjligt att bjuda in till fysiska evenemang de kommande månaderna.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL