Cissi och Mats Erwald debuterar med livsstilsbok

Cissi och Mats Erwald. Foto: Carolina Byrmo/Aftonbladet

Vi är ett gift par som jobbar tillsammans i vårt gemensamma bolag där Mats är mentor, coach, chef att hyra och Cissi är grafisk formgivare. Vi är hängivna friluftsentusiaster som vill inspirera fler till att reflektera och våga förändring. Det här är den första bok vi skriver, men inte den sista.

För några år sedan startade vi ett bolag tillsammans för att få arbeta ihop och kunna styra mer över vår tid. Vi valde att lägga om våra liv för att ha möjlighet att åka mer skidor och vara mer i naturen.

I en sittlift härom året i alperna upplevde vi att alla nedanför var så stressade. De hade så bråttom iväg när de egentligen var där de ville vara. Känslan ledde till långa diskussioner omkring stress, närvaro och prestation. Där och då föddes vår lust till att börja skriva och idén till boken Slow Skiing.

Slow skiing - närvaro och medvetenhet för större upplevelse

Slow skiing - närvaro och medvetenhet för större upplevelse

Slow Skiing är en livsstilsbok om kärleken till snö nominerad till Publishingpriset 2021. Vi får möta Frida Hansdotter, The Bunch genom Magnus Granér och Alex Hackel, Evelina Nilsson, Andreas Jonsson, Martin Alzén, Per Strömberg samt Mårten Johansson i personliga intervjuer där de berättar om sin syn på livet och skidåkning. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL