ANNONS

Åttonde säsong av tv-serien ”Morden i Sandhamn”

Det blir en åttonde säsong av tv-serien "Morden i Sandhamn" med Alexandra Rapaport och Nicolai Cleve Broch i huvudrollerna. Pressbild: Johan Paulin/TV4/C More.

Det blir en åttonde säsong av tv-serien ”Morden i Sandhamn” – det skriver C More och TV4 i ett pressmeddelande.

Serien, som baseras på författaren Viveca Stens deckare, utspelas i Stockholms skärgård under sommarhalvåret och i huvudrollen som åklagare Nora Linde syns Alexandra Rapaport.

”Det är väldigt roligt att tittarna fortsätter att älska mitt fiktiva universum som jag skapat kring Sandhamn och skärgården”, säger Viveca Sten i en kommentar.

Precis som under den sjunde säsongen har teamet bakom produktionen låtit serien och Viveca Stens böcker utvecklas åt varsitt håll – och Alexandra Rapaport får återigen sällskap av sin nya motspelare, Nicolai Cleve Broch, som spelar den norske polisen Alexander.

Det är ännu okänt när den åttonde säsongen av ”Morden i Sandhamn” kommer att ha premiär, men inspelningarna av serien pågår fram till oktober 2021.

TIPS: Senaste numret av Magasinet Boktugg ute nu!

Hitta alla tidigare utgåvor av Magasinet här!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL