Åttonde säsong av tv-serien ”Morden i Sandhamn”

Det blir en åttonde säsong av tv-serien "Morden i Sandhamn" med Alexandra Rapaport och Nicolai Cleve Broch i huvudrollerna. Pressbild: Johan Paulin/TV4/C More.

Det blir en åttonde säsong av tv-serien ”Morden i Sandhamn” – det skriver C More och TV4 i ett pressmeddelande.

Serien, som baseras på författaren Viveca Stens deckare, utspelas i Stockholms skärgård under sommarhalvåret och i huvudrollen som åklagare Nora Linde syns Alexandra Rapaport.

”Det är väldigt roligt att tittarna fortsätter att älska mitt fiktiva universum som jag skapat kring Sandhamn och skärgården”, säger Viveca Sten i en kommentar.

Precis som under den sjunde säsongen har teamet bakom produktionen låtit serien och Viveca Stens böcker utvecklas åt varsitt håll – och Alexandra Rapaport får återigen sällskap av sin nya motspelare, Nicolai Cleve Broch, som spelar den norske polisen Alexander.

Det är ännu okänt när den åttonde säsongen av ”Morden i Sandhamn” kommer att ha premiär, men inspelningarna av serien pågår fram till oktober 2021.

Lär dig mer om bokbranschen!
Över 9000 personer prenumererar redan på Boktuggs nyhetsbrev. 1-2 gånger i veckan får du koll på nya trender, nya förlag, spännande författarskap och böcker. Bäst allt – det är helt kostnadsfritt. Missa inte nästa stora grej. Anmäl dig nu!
Prenumerera kostnadsfritt!
TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL