Viveca Sten blir fackboksförfattare med handbok i förhandling

Viveca Sten. Bild: Peter Knutson

📝 Förhandlingsproffs. Viveca Sten, en av våra bäst säljande deckarförfattare, har även en karriär som chefsjurist. Hon vet hur man går segrande ur små och stora förhandlingar. Även om hon har hjälp av Nordin Agency med sina bokavtal. I januari 2024 kommer hennes bok om förhandling i vardagen – Få som du vill och lite till!. Dags för en förstaplats på fackbokstoppen också?

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL