ANNONS

Skrivportalen Easywrite lanserar i Sverige och släpper digital romankurs med Frida Skybäck

Frida Skybäck. Foto: Pressbild/LB förlag

Författaren Frida Skybäck kommer i samarbete med Easywrite att leda en digital romankurs i samband med att tjänsten lanseras i Sverige till sommaren.

Easywrite grundades av författaren och entreprenören Kristine Storli Henningsen och startade i Norge 2013. Nu lanseras skrivportalen i Sverige och kommer bland annat att erbjuda skrivkurser inriktade på olika genrer, professionell vägledning, diskussionsforum och ett pilotläsarprogram.

Den här artikeln är INTE låst.

Om du har möjlighet, hjälp oss gärna att hålla våra nyhetsartiklar olåsta utan betalvägg. Köp en stödprenumeration och bli en Boktugg INSIDER. Avsluta när du vill.

35 kr/mån 350 kr/år
Eller valfritt engångsbelopp via Swish.

I en första romankurs kommer Frida Skybäck att lära ut sina bästa tips och verktyg för skönlitterärt skrivande.

— Som utbildad gymnasielärare känns det fantastiskt roligt att få förena mina färdigheter inom pedagogiken med min passion för att skriva och dela med mig av mina erfarenheter, säger Frida Skybäck i ett pressmeddelande.

Frida Skybäck har bland annat skrivit romanerna Bokhandeln på Riverside Drive och Bokcirkeln vid världens ände, som toppat de svenska försäljningslistorna, nominerats till flera priser och sålt i över 150 000 exemplar. I augusti släpps Frida Skybäcks nästa roman Bokskåpets hemlighet.

— Så länge jag kan minnas har jag drömt om att skriva skönlitterärt. Jag vet hur stark den där längtan är, men också hur svårt det kan vara att komma igång. Efter åtta romaner vet jag vilka verktyg och kunskaper som krävs för att lyckas med sitt manusskrivande, säger Frida Skybäck.

ANNONS

Easywrites svenska sajt är ännu under uppbyggnad men att registrera sig för att ge och få feedback på texter ska vara kostnadsfritt. Portalen öppnar den 1 augusti 2020, och vid registrering väljer man om man är läsare, författare eller båda. Kurserna som tjänsten tillhandahåller är emellertid för betalande kunder.

Läs också om en annan nylanserad skrivtjänst: Picapen hjälper författare att skriva, arkivera och publicera sina texter


❤ Gillade du den här artikeln? Vi hoppas det.
Kanske fick du lite kunskap eller tips eller bara ett gott skratt… I så fall har vi lyckats. Som du märkte slapp du betalvägg, eftersom vi vill välkomna nya läsare och göra det enkelt för trogna boktuggare. Om du gillar det vi gör och har möjlighet tar vi gärna emot ditt bidrag. En slant som tack för en bra artikel eller en stödprenumeration för att du läser varje vecka. Stötta den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet.
35 kr/mån 350 kr/år

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se